doğa ve güzellik yarattığı dünya adına
بیو تکنولوژی/ کشاورزی / تحقیقات/تولید کود های مایع جامد ارگانیک موسسه سبزینه ابتکار اورمیه
تحقیقات و مقالات اختصاصی /وتو لیدات ارگانیکی کود های مایع و جامد / غیر شیمیایی/ Research articles veto specific liquidو اروگانیک/سبزینه ابتکار ارومیه

doğa ve güzellik yarattığı dünya adına

doğa ve güzellik yarattığı dünya adına

Hayat daha canlı ve çiçek gelişmiş motivasyon içine

Yeşil kan Damarlarımda kırmızı kan her zaman geçerli olduğunu canlı tutmak için.

Giriş:

sıvı gübre ile kısa tanıdık, katı Klorofil girişim Urmiye
(Kısaltmalar Klorofil ile)

Zyr çiftçiler ve saygı ve özveri ile tarım uzmanları ben seçilmiş grup klorofil kimyasal haşere kontrol olmak ve sağlıklı bir çevre ve yardım için teşekkür ederim gelecek kuşaklara karşı sizin sorumluluğunuzdadır kayda değer bir yapım yorgun değil.
A. Tanım:
Klorofil a katı sıvı gübre gübre Urmiye inisiyatif alanları ve meyve bahçeleri Sbzynh Araştırma Enstitüsü Urmiye girişimi olan araştırma deneyleri altı yıllık sonuç normaldi.
İran'da ilk defa, ancak yüksek teknoloji (biyoteknoloji) biyoloji ve organik madde ve mineral ve enzimatik bileşikler ile tarımsal atıkların sürecinin biyokimya kullanarak dünyada meyve ağaçları, bitkileri ve bitki ve Syfy dahil olmak üzere tüm spektrumu içinde tarım yapılan iç hedefleri ve kültürler kuru kullanılabilir.

B. Avantajları
üretilen bir tarımsal atık dolayısıyla ekonomi ve çevre koruma için etkili bir yardımcıdır.
2 normal nedeniyle kimyasal toksisite ücretsizdir.
Üç unsur (azot, demir, fosfat, potas, çinko, bakır, bitti, ...) yaşam döngüsü boyunca bitkilerin ihtiyacı var.
bitki düzenleyicileri zamanında ve doğru sıvı kompoze gübre alarak 4 sap ve enzimler ve kullanılan malzeme ve elma ve kayısı, erik, vişne, kiraz, şeftali, havuç, pancar gerekli elemanları ve tahıllar ve bitkiler, sebze karbonhidrat , baklagiller ve diğer bitkiler onları da büyümek ve iyi yardımcı olur.
5 pestisitler ile karıştırma olmak uzmanları ile etkilidir. Ve bakır bileşikleri ve herhangi Pestisit mantarları alarak kaçının.
ürünlerin önemli bir artış Klorofil Kurak ekimi sıvı gübre 6 kullanılması, Kurak buğday hasat bezelye hektar başına test süreci 200 kg artacak su dokuz ton öldüğü belirtildi.
7 organik madde ve mineral ve bitki enzimleri toprak su açığı ve yüksek Hayykh unsurlara karşı bitkilerin direnci nedeniyle fakir veya zengin organik bir etkinlik çalışmak zorunda kalacak yaptı.
Klorofil puanı en önemli ağaç sekiz, enerji depolama gibi biyolojik ağaç yapısının operasyonda kullanılan düşen yaprakların sezon, ağaç yetişen organik madde olmalı ve hava direnci sap ertesi yıl verimli kılmak ve soğutma Erken soğuk çok iyi yardımcı olacaktır.
9 veya daha iyi doğa ve bitki kökleri çevresinde toprak ve bitki biyolojisi onların bolluk gerekli unsurlar mevcuttur, ancak Alıcı ve bitkilerin biyolojik ekosistem ve herhangi bir anormal etkisi Rvyh gübreler nedeniyle değil, talimatlara Uzmanlar İşleri göre söz tarım ve prosedür onlar ve onları kullanmak için bitkiler kullanılan toprak insan olabilmek için devlet boğucu değildir kalır hiçbir faaliyet ve uyku ve yağ kitlesi, şeker, tansiyon, nefes darlığı olan birlikte yiyin. Koenzim bu unsurlar ve toprak denge İade uygun kullanımı yapmak için kullanılan gübre fabrikasında ilk defa sadece için dünyada Klorofil katı sıvı gübre bulundu. görülecektir sıvı ve katı gübre Klorofil toprak restorasyonu ve tat ve ürünlerinin aroması üzerindeki etkilerini iki yıl üst üste kullanın.
yani su Klorofil çözüm litre binlerce lütfen için 4 ml sıvı gübre Klorofil doz bir doz binde 4'tür. Tüketim bir çözüm litre ve hesabınızın lütfen kullanım hacmi ile karşılaştırıldı. Örneğin, bir 4 cc (4 ml) litre klorofil eklenir. "Genel emirler ve her bölgenin koşullara bağlı."

Tüketim süreci c
Üç adımda birbirlerine sekiz 13. gün kullanılan mesafesindedir. İlk aşamada başlattıktan sonra planlamacıları gol olurdu. Örneğin, ilk aşamada üzüm büyüklüğünde bir sikke on toman gelir büyüklüğü ve bitmiş çiçek kümeleri oluşur ve üçüncü aşamada 13 sekiz gün sonra yapılır ikinci aşama için terk ettiğinde.

Organik gübreler, gübre toprak hareket bakteriyel organizmaların bir arada analiz toprak Mykrvarganyk ve pasif unsurların faaliyetleri düzenler ve ağır topraklarda kullanılır kullanılabilir ışık önemli bir rol oynaması gerektiğini kurulmuştur.

Katı ve sıvı gübre üretim tesisi
Klorofil bir marka girişimi Urmiye
250 ml 500 ml paketi 1 litre 5 / 1 litre 2 4 litre ve 20 litre ve litre bir sprey şişesinde için litre eklemeden sera çiçekler için daire ev hazır çözüm kurulabilir hiçbir şey kullanılabilir.

Katı gübre
Dahil mikro ve makro
Katı bileşik gübreler: asit ve alkali toprakları için kompoze gübre özel durumuna Nsrh tekli ve çoklu elemanları.
Ve çözünür gübreler için: narenciye, elma, tüm bitkiler için çay, pirinç, buğday, mısır, arpa ve genel gübre, 50 kg 25 kg 5 kg torbalar içinde ve özel bir logo ve Teknik Enstitüsü katı gübre bahçe çanta sunuyor Yetkili Satıcıları mağazalarında dağıtılan kurum sunabilir yoluyla bu ürünlerdir.

Organik gübreler
toprak hareket bakteriyel organizmaların kombinasyonu ve toprak Mykrvarvkanyk ve analizi yapan pasif unsurların faaliyetleri düzenler ki onlar çok desteklenen ağaç veya bitki kökleri için gerekli beslenme sağlamak gübreler.

Klorofil Sıvı Gübre Girişimi Urmiye
organik madde ve mineral olmayan kimyasal kurbanların hazırlanan çözünür sıvı gübre çözüm ve enzimler bitkisel proteinler ve amino asitler ve koenzim biyoteknoloji yöntemleri var.
Klorofil sıvı gübre çözüm, bitki besleme geliştirmemize yardımcı olabilir her ürünün yaşam döngüsü ve bitki ve ağaçlar sırasında gerekli mikro ve makro etkilidir.
Klorofil çözüm girişimi Urmiye sonuç araştırma ve test ve ağır maliyetler ve ürün ve bitki ve ağaçlar her çalışma ve araştırma koşullarında çeşitli 130 dönümlük bir alanda genel testi ile araştırma istasyonunda kapsamlı çalışmalar altı yıl ve çözüm denenmiştir klorofil üç tarım topraklarının toprak durumuna kimyasal gübre ve Miri Çiftliği kontrolsüz kullanımına bağlı sırasında zehirlenme olabilir sağlam bir sıvı gübre ürün Urmiye girişimi ana unsurları ve toprak alt-devletin istikrar ve faaliyetleri organik denge yakın zaman ve yenir nihayet dalga bitmiş değil iyi bir element analizi değil, kök alımı ve azaltma ürün oldu ya da ürün kalitesini etkiler. Veya meyve depolama süresi moleküler ve enzimatik denge ve protein ve yemeklik yağ ve parfüm kaybı nedeniyle azalma gerçek değerini ürünlerinden meyve kimyasallar ve gübre ve diğer kirletici kontrolsüz kullanımı nedeniyle zevk ve kaybetmek açıkça vücut metabolizmasında insan genetik bozukluklar hayatımızda yıl çok üzerinde bir dizi ve hatta fiziksel ve bana organik denge görünür olmaz insan tüketimine ve Çiftlik ve kümes hayvanları için tarım ve bahçecilik ürünleri Şu anda denge ve doku zincir yaşam döngüsü, ekosistem bugün için ve hatta doğal ve organik maddeler için insan ihtiyacı ve üstün olacak gelecekte köşelerinde görülen daha az. Bu adımda tüm giriş ve bilgi birikimi ve finansal gücü bizim hedeflerin gerçekleşmesine biz insanlığa hizmet topluluk var muktedir olduğunu umuyoruz.
sıvı ve katı gübre, biyoteknoloji yöntemleri ve tüm doğa malzemeleri ve tarım döngüsü hazır olduklarını ve hatta Klorofil çözümler Urmiye girişimi ve onların eylem getirdi tarımsal atıkların bahçe üretiminde rol oynar. Bu çiftlik ve bahçe kullanıldığı her durumda nedeniyle:
Gerekli besin ihtiyacını sağlamak
Eksiklikleri ve hastalıkları ve meyve ağaçlarında fizyolojik unsurların tedavi geliştirmek. İlk aşamada
Ikinci aşama
Üçüncü evre
soğuk, sıcak ve hastalıklara karşı dirençli yapma.
fungal hastalıklar Kontrolü bakteriyel formülü 1 + 2 + 12 12 12.
Doku korunması ve planlama tarım topraklarının Mykrvarganyky toprak dengesi.
depolama ürün ömrünü artırın.
lezzetli ve doğal yağlar ve kimyasal yan etkileri olmak.
Maliyet azaltma.
Çevre, su ve bitki hava toprak ekosistemleri.



Kir Modifiye:
tarım topraklarının başarılı reform amacıyla düşünülmelidir daha önemli bir faktör olmalıdır.
toprak, toprak fizikokimyasal özellikleri fiziksel bir anlayış Tezi.
2 analizi ve toprak birden elemanlarının analizi (kök beslenme analizi ve planlama için gerekli.)
Her ürünün 3, biz atık kalıntı Nyavrym hesabı almış. Fermantasyon ve Plasandn program toprak iade etmeye hazır.
yol (su analizi nedeniyle) içinde gölet su ile 4 su Modifiye
Gıda katkı maddeleri gübre (elemanları) çok doğru ve ilgili uzmanlar uyarınca Dstvalml olduğunu.
her kültürün uygun 5 çiftçilik yapılmalıdır.
arzu, alkalin toprak tuzlu toprak 6 Drenaj yardım için düzeltilebilir.
Süresi 7 kültürü çok önemlidir. Ve araştırma en önemli bölümü için gereken bir politika programı olarak ele alınmalıdır.
biz ıslah yöntemleri seçiminde dikkatli olması gerekir ve azim dikkate alacaktır burada doğru sonuca Topraklarının.
kral organik gübre için Püskürtme operasyonlar çok önemli hayvansal gübre gübre ihtiyaç vardır. Yaprakları ve alan ve yardımcı anız iki dönem kendi fermantasyon faktör, biz toprağın iyileştirilmesine yardımcı zenginleştirmek:
Bir bitki malzemeleri ve unsurları sunmak için.
2 Mykrvarganyk nüfus dengesini korumak.
yangın ve kil ile arazi bazıları toplanan kesek anız veya talaş ve talaş ve ateş birkaç gün içinde yavaş yavaş kesek kızarmış çiftlik düzeyinde dağıtım yedik ve toprak bu şekilde yeteneği hazırlanır su ile yere yapışma bu yöntem iyi bir düzeltici olduğunu verir. Ve altta yatan alçı ya da kil, organik madde ve mineral kükürt ve teknik ve ekonomik kullanım enjeksiyonu ile önemli bir miktardır. Ancak, organik madde ve mineral gübre özellikle ön düşünmeden önce hayvan göre.
Agronomi ve Topraklar kadar dramatik gider ve erozyon nedeniyle doğal kaynakların Maha imha tarafından bir şey çok önemli ve gerekli nüfus artış hızı olarak önümüzdeki yıl içinde üçüncü dereceden topraklarda onarım zenginleşmiş: mera, orman ve .. . Tarım topraklarının o azalttı ... , Uzman bilgisi ile zenginleştirme ve kurtarma aracıları ve toprak bilimleri optimum kullanımı için toprakların tarım yararlanma ve kapsamlı bir araştırma günde ihtiyaç yapılmalıdır.
Örneğin: toprak getirmek için kabul edilen en yumuşak kil killi toprakların% 15'ten daha fazla: su depolama iyi fakat yavaş yavaş ancak kendi sorunları var sıcak. Ancak, herhangi bir toprak toprak Zeraati toprak adına, kırpma, dikim işlemi izin vermesini tanıtılacak ve istenen ürün elde edilmiştir.
uygun organik madde ve kırpma, dikim için oluşturduğu mineraller açısından toprak; aynı prensip toprak yapısı, kimyasal özellikleri, biyolojik özellikleri, ayrımcı tarım toprakları olmalı

تاریخ: شنبه 19 / 7 / 1390برچسب:,
ارسال توسط Research articles veto specific liquid/علیرضا فرجزاده/esearch articles veto spe
آخرین مطالب

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

ورود اعضا:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید






=========== مایع و جامد موسسه سبزینه ابتکار اورمیه/ تولید کننده کود های ارگانیک شیمیایی/ آلی/ کانی/ بیو لوژیکی ارا یه دانش فنی/ انتقال دانشهای مربوطه اجرای پژروه های تحقیقاتی/17سال حضور در مجامع علمی تحقیقاتی وحضور در بازارهای جهانی محقق /بیو تکنو لوژی/علی رضا فرج زاده پی /اچ / دی بورد عالی تخصصی آنزیم